background
Roelse Makelaardij Montfoort

Knollemanshoek 7, 3417 PB Montfoort is niet meer beschikbaar.

Er bestaat een kans dat deze later weer beschikbaar komt. Houd onze website in de gaten voor eventuele updates.

Bent u op zoek naar andere woningen?
Onze makelaars staan klaar om u te assisteren bij het vinden van uw ideale woning.

Bezoek onze website voor ons actuele aanbod.

Onze diensten

Aankoop

Bent u op zoek naar uw droomwoning in Montfoort? Roelse Makelaardij staat voor u klaar om u te helpen bij de aankoop van uw nieuwe woning. Als aankoopmakelaar bieden wij professionele aankoopbegeleiding om ervoor te zorgen dat u de juiste woning vindt die voldoet aan al uw wensen en eisen. Onze ervaren makelaars kennen de lokale markt als geen ander en kunnen u helpen bij het vinden van het perfecte woonhuis. Met onze expertise en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat u de beste deal krijgt en dat het aankoopproces soepel verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op voor aankoopbegeleiding bij het aankopen van uw nieuwe woning in Montfoort.

Meer info over aankoop van een woning bij Roelse Makelaardij Montfoort

Verkoop

Hey daar! Wil je je huis verkopen in de omgeving van Montfoort? Dan ben je bij Roelse Makelaardij aan het juiste adres! Wij zijn dé verkoopmakelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je woonhuis.

Bij Roelse Makelaardij begrijpen we dat het verkopen van je woning een spannende en belangrijke stap is. Daarom bieden we verkoopbegeleiding die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar advies over de verkoopstrategie, hulp bij de onderhandelingen of professionele begeleiding bij de verkoop, wij staan voor je klaar.

Met onze ervaring en kennis van de lokale woningmarkt in Montfoort en omgeving kunnen we je helpen om je woning zo goed mogelijk te presenteren en de juiste doelgroep te bereiken. Wij zorgen ervoor dat jouw woning opvalt tussen het aanbod en dat potentiële kopers een positieve indruk krijgen.

Dus, ben je op zoek naar een verkoopmakelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit om je te helpen bij deze nieuwe stap in je leven!

Meer info over verkopen van een woning bij Roelse Makelaardij Montfoort

Taxaties

Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare taxatie van uw woning in Montfoort, dan bent u bij Roelse Makelaardij aan het juiste adres. Onze ervaren en gecertificeerde makelaars zijn gespecialiseerd in het taxeren van woningen in de regio Montfoort. Of het nu gaat om het bepalen van de waarde van uw huis voor verkoop, aankoop of financieringsdoeleinden, wij staan voor u klaar.

Bij Roelse Makelaardij begrijpen we dat een nauwkeurige taxatie van uw woning van groot belang is. Onze makelaars nemen de tijd om uw woonhuis grondig te inspecteren en alle relevante factoren mee te nemen in de taxatie. Of het nu gaat om de ligging, de staat van onderhoud, de grootte of andere specifieke kenmerken van uw woning, wij zorgen ervoor dat onze taxatie een realistisch en betrouwbaar beeld geeft van de waarde van uw woning.

Wanneer u kiest voor een taxatie door Roelse Makelaardij, kunt u rekenen op een professionele en deskundige aanpak. Wij zorgen ervoor dat onze taxatierapporten voldoen aan alle wettelijke eisen en richtlijnen, zodat u deze kunt gebruiken voor diverse doeleinden. Onze betrouwbare en objectieve taxaties worden erkend door alle grote geldverstrekkers en instanties.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het taxeren van uw woning in Montfoort, dan bent u bij Roelse Makelaardij aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze taxatiediensten. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van de waarde van uw woning.

Meer info over taxeren van een woning bij Roelse Makelaardij Montfoort

Huren-Verhuren

Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Montfoort voor het huren of verhuren van appartementen, studio's of woonhuizen? Roelse Makelaardij is uw partner! Wij hebben een ruim aanbod aan woonruimtes die te huur staan en helpen u graag bij het vinden van de perfecte plek om te wonen. Ook voor verhuurders bieden wij onze diensten aan om hun woonruimte te verhuren. Of u nu op zoek bent naar een appartement, studio of woonhuis, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw ideale woonruimte of het verhuren van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Meer info over Huren of verhuren van appartementen en studio’s bij Roelse Makelaardij Montfoort

Hypotheek

Welkom bij Roelse Makelaardij Montfoort, dé makelaar die jou helpt bij het vinden van jouw droomwoning in de omgeving van Montfoort. Wij begrijpen als geen ander dat een hypotheek afsluiten een belangrijke en spannende stap is in het koopproces. Daarom bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies aan, zodat jij met een gerust hart een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Hypotheekadvies op maat

Bij Roelse Makelaardij Montfoort geloven we in persoonlijke aandacht en maatwerk. Onze ervaren hypotheekadviseurs nemen uitgebreid de tijd om jouw financiële situatie in kaart te brengen en te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn. Op basis hiervan zoeken we naar de hypotheek die het beste bij jou past. Of je nu een starter bent op de woningmarkt, een doorstromer of een oversluiter, wij staan voor je klaar met onafhankelijk en deskundig advies.

Hypotheekrentes vergelijken

Bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om de actuele hypotheekrentes goed in de gaten te houden. Onze hypotheekadviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de hypotheekmarkt en kunnen jou helpen de beste hypotheekrente te vinden. We vergelijken verschillende aanbieders en kijken naar de voorwaarden, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Zo ben je verzekerd van een hypotheek die past bij jouw financiële situatie en woonwensen.

Een passende hypotheek voor jouw woonhuis

Of je nu op zoek bent naar een appartement in de stad, een gezinswoning in de buitenwijken of een landelijke villa, Roelse Makelaardij Montfoort helpt jou bij het vinden van een passende hypotheek voor jouw woonhuis. Wij hebben een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en banken, waardoor we altijd op zoek kunnen gaan naar de beste hypotheek voor jouw specifieke situatie. Onze makelaars zijn bekend in de omgeving van Montfoort en weten precies welke mogelijkheden er zijn op het gebied van financiering.

Deskundig advies, van begin tot eind

Bij Roelse Makelaardij Montfoort geloven we in een persoonlijke benadering en een transparante werkwijze. Onze hypotheekadviseurs begeleiden jou van A tot Z bij het afsluiten van een hypotheek. We nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en leggen alle opties duidelijk aan jou uit. Ook na het afsluiten van de hypotheek kun je bij ons terecht voor advies en ondersteuning.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Ben je op zoek naar een onafhankelijk hypotheekadvies en wil je graag meer weten over de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek in de omgeving van Montfoort? Neem dan vrijblijvend contact op met Roelse Makelaardij Montfoort. Onze deskundige hypotheekadviseurs staan voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de beste hypotheek voor jouw droomwoning. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meer info over hypotheek bij Roelse Makelaardij Montfoort

Wwft

Welkom bij Roelse Makelaardij Montfoort, dé makelaar voor de omgeving van Montfoort. Of je nu op zoek bent naar een woonhuis in Montfoort of juist je woning wilt verkopen, wij staan voor je klaar. Ons team van ervaren makelaars kent de lokale markt als geen ander en helpt je graag bij het vinden van jouw droomwoning of het verkopen van je huidige woning.

Bij Roelse Makelaardij Montfoort vinden we het belangrijk om transparant en betrouwbaar te zijn. Daarom houden wij ons strikt aan de regels van de Wet ter voorkoming van witwassen en financiering terrorisme (WWFT). Deze wet is erop gericht om financiële instellingen en dienstverleners, zoals makelaars, te verplichten om ongebruikelijke transacties te melden en cliëntenonderzoek te verrichten. Dit alles met als doel om witwassen en financiering van terrorisme tegen te gaan.

Wat betekent de WWFT voor jou als klant bij Roelse Makelaardij Montfoort? Allereerst betekent dit dat wij zorgvuldig onderzoek doen naar onze klanten om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld identiteitsgegevens controleren en de herkomst van gelden onderzoeken. Dit kan betekenen dat we je vragen om bepaalde documenten aan te leveren, zoals een identiteitsbewijs of bewijs van inkomen. Dit doen we niet om vervelend te zijn, maar puur om te voldoen aan de wet- en regelgeving.

Daarnaast zijn wij als makelaarskantoor verplicht om ongebruikelijke transacties te melden bij de Financial Intelligence Unit (FIU). Dit betekent dat wanneer we iets verdachts signaleren, we dit moeten melden bij de FIU. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er grote contante bedragen worden ingebracht bij de aankoop van een woonhuis, zonder dat hier een duidelijke verklaring voor is.

Hoewel de WWFT dus de nodige verplichtingen met zich meebrengt, is het voor jou als klant vooral een teken dat wij ons werk serieus nemen en transparantie hoog in het vaandel hebben staan. Bij Roelse Makelaardij Montfoort kun je erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om aan alle wettelijke verplichtingen te voldoen, zodat jij met een gerust hart zaken met ons kunt doen.

Naast onze naleving van de WWFT, zijn wij natuurlijk ook jouw partner als het gaat om het kopen of verkopen van een woonhuis in Montfoort en omgeving. Onze makelaars kennen de lokale markt als geen ander en kunnen je dan ook uitstekend adviseren over de waarde van een woning, de onderhandelingen en alle andere zaken die komen kijken bij het kopen of verkopen van een woning.

Dus ben je op zoek naar een betrouwbare makelaar in Montfoort die niet alleen kennis heeft van de lokale markt, maar ook voldoet aan alle wettelijke verplichtingen zoals de WWFT? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning of het verkopen van je huidige woning. Met Roelse Makelaardij Montfoort kies je voor betrouwbaarheid en expertise!

Meer info over wwft bij Roelse Makelaardij Montfoort